Colaboratori


Dan Ghitescuterapeut Bowen

Absolvent al Academiei de Terapie Bowen din Australia (A.T.B.A.) este unul din putinii terapeuti Bowen acreditati in Romania. Terapia Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara, lucrand atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Terapia Bowen este recunoscuta pentru eficienta sa in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei, Dan Ghitescu avand rezultate spectaculoase cu pacientii sai.

Radu Raoulpsiholog clinician, psihoterapeut

Psiholog clinician, psihoterapeut, maestru Reiki, voluntar al Crucii Rosii- filiala Prahova, Radu Raoul are o experienta de peste 7 ani in domeniul psihologiei/psihoterapiei. Implicat in diferite proiecte umaniste, Radu Raoul este adeptul sintagmei „orice om are nevoie de iubire, intelegere si respect, indiferent de conditia sociala”. Rezultatele exceptionale si metodele unice de tratament psihoterapeutic sunt dovada calitatilor sale.

Irina Ciubotariumarketing manager

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul marketing managementului si 14 ani in relatii cu publicul, Irina Ciubotariu este un model de succes, ambitie si forta. In prezent urmeaza cursurile celui de al doilea master in cadrul SNSPA, sustine workshop-uri de optimizare manageriala si comunicare, imbunatatirea resurselor si modele de management.

Lasă un comentariu