Pentru tine


                                                                                   Consiliere Psihologica

Consilierea psihologica reprezinta o interventie psihologica in scopul optimizarii, auto-cunoasterii si dezvoltarii personale, de preventie si remitere a problemelor emotionale, cognitve si de comportament. Consilierea psihologica poate fi individuala sau de grup (cuplu, familie etc.). Apelul la asistenta specializata poate fi facut in orice moment al vietii, cu incredere deplina si garantarea confidentialitatii.

                                                                Grupuri de dezvoltare personala si suport

Grupurile de dezvoltare personala sunt adresate atat tinerilor cat si adultilor. Acestea se desfasoara in grupuri de 8-12 persoane, in trei module a cate 10 sedinte fiecare, cu un total de 120 de ore. Fiecare modul are o tematica precisa: auto-cunoastere, relatiile cu familia si sexualitate. Intalnirile au loc o data pe saptamana, cate patru ore pentru fiecare intalnire.

                                                                            Evaluare si psihodiagnostic

Cu ajutorul testelor psihologice, validate pe plan international si acceptate de Colegiul Psihologilor din Romania, vei putea afla daca starile, gandurile si emotiile negative resimtite sunt de intensitate clinica sau nu, in urma acestora putand lua decizia corecta pentru a urma o forma sau alta de tratament.

                                                                       Process Communication Model

Sedintele de Process Communication Model sunt adresate atat managerilor cat si celor care isi doresc o imbunatatire a relatiilor la locul de munca. Deseori, stresul si comunicarea ineficienta/gresita cu colegii poate duce la pierderea locului de munca, atat de important in zilele noastre. Mai mult decat atat, toate acestea pot avea repercursiuni negative asupra vietii de familie si relatiile cu cei apropiati.Cu ajutorul sedintelor de PCM clientul va reusi sa comunice mai eficient, sa-si imbunatateasca relatiile cu colegii/partenerii de munca reducand la minim efectele negative ce pot aparea in timp.

                                                                              Programare neuro-lingvistica

Sedintele de programare neuro-lingivstica (NLP) sunt axate de dezvoltare personala, comunicare eficienta si invatarea de tehnici de optimizare a resurselor personale, de relaxare si sporirea capacitatilor. NLP-ul ofera prilejul de a explora, de a gasi instrumente necesare dezvoltarii si eficientizarea acestora.

                                                                              Workshop-uri de specialitate

Workshop-urile oferite au diferite tematici: optimizarea resurselor, beneficiile psihologice ale terapiilor alternative, eficientizarea resurselor manageriale, comunicarea in familie etc. Pentru toate acestea colaboram cu persoane specializate in domeniile respective , cu experienta si dornice sa isi imparta cunostintele cu dumneavoastra. Workshop-urile vor fi anuntate din timp.

Lasă un comentariu